Hoppa till innehåll

Valdagen #1 – Se till att rösta.

Nu har det övergått ifrån att vara Sveriges nationaldag (vad har vi att fira med den egentligen… trist) till att bli dagen för Europavalet. Dagen då våra liv kommer att förändras. För att oavsett vilket parti som får X antal mandat med personen Y som blir vald så kommer något att ändras. Det kan vara positivt och det kan vara negativt. Hoppas att ni förstår detta.

Det är nästan lite skrämmande, faktiskt.

Jag måste strax lägga mig så jag orkar upp och ska lägga ut valsedlar i Lofthammar och Lofta. Imorgon kväll ska jag vara med på Valvakan för Piratpartiet på Club9 i Västervik.

Trots att det är skrämmande så är det ändå väldigt fascinerande, intressant och roligt. Jag är så nervös.

Nu hoppas jag dessutom att ni alla som har rösträtt också går och röstar. Och jag ska inte tvinga er att rösta på Piratpartiet, även att det helt klart är det absolut bästa valet, utan jag vill att ni röstar för att ni borde vara intresserade av framtiden. Och vill ni inte rösta eller vet inte på vad ni ska rösta så rösta bara blankt.

Röstar ni inte så vill jag att ni framöver håller käften, för ni har därmed avsagt er rätten att ha åsikter angående EU. Det är ingen protest mot EU att inte rösta i valet.

Har ni ännu inte fattat så säger jag det klart och tydligt;

SE TILL ATT RÖSTA FÖR HELVETE!

Publicerat iOkategoriserade