Hoppa till innehåll

Vareviga år.

Vartenda år vid denna tid så är jag fylld med saker, tankar och händelser som jag vill få ur mig. Jag vill ut och skrika ut det, bli stupfull, sjunga på bussen, gråta i regnet, skriva något vackert. När jag tog studenten för två år sedan så skrev jag en engelsk text på min blogg på klassens hemsida. En text som jag inte sätt till sedan dess och som jag dumt nog inte postade på min egen blogg.

Jag minns inte varje ord ur den, men jag kommer ihåg tanken och budskapet – en text som den vill jag skriva igen. Berätta mina djupaste tankar. EN sådan text är förvisso på gång, men är inte klar för publicering. Vissa texter vill jag helt enkel känna ut och fylla med allt jag vill ha sagt

Att det år vid denna årstid lär ha och göra med att skolan tar slut, en ny klass med nya upplevelser ska börja efter sommaren och själva sommaren ska fyllas med kärlek, glädje och en massa nya händelser och upplevelser.

Kyss.

Publicerat iOkategoriserade