Hoppa till innehåll

1 juni 09 – I'm in love.

Idag är det hett ute – 27 C i skuggan. Idag är det sommar.

Förvisso ansåg jag det vara sommar redan i fredags när vi kom till Skälhem och dess idyll, men idag är det sommarvärme ute.

[img_assist|nid=425|title=|desc=|link=node|align=left|width=67|height=100]

Jag har försökt sitta ute och stekt i solen tillsammansa med Anneli idag, men det är inte riktigt min grej. Inte på en balkong iallfall. Och sen har jag dessutom inte värdens bästa tålamod när det gäller vissa saker – som att bara sitta i solen och svettas när man är lagom rastlös. Det fanns saker att göra – men inte ute. Springa skippade jag tyvärr då det helt enkelt hade blivit för varmt. Inne ville jag inte sitta framför en dator. Och inget att läsa hade jag.

Men jag satt iallfall ute ett tag, snackade i telefon och spelade gitarr. Men nu sitter jag återigen inomhus och postar detta och flera andra inlägg och bilder.

[img_assist|nid=428|title=|desc=|link=node|align=right|width=67|height=100]

Men det jag ville komma vill var det att sommaren verkligen är här. Vi har tagit steget in i juni och det är riktigt varmt och gött ute i solskenet. Skolan är i princip slut så mitt ”sommarlov” börjar denna vecka. Till helgen ska jag ut på hajk innan valet tillsammans med David, Filip och Henke. Tyvärr så skulle inte vädret hålla i sig tills dess tydligen.

Under mitt sommarlov så blir det dessutom jobb. En massa hoppas jag, eller massor som i lagom. Men jag behöver och vill verkligen komma igång och dels röra på mig mer, men också bara arbeta. Slit är alltid uppskattat.

Men åh, denna vackra tid på året. Allt är grönt, fåglarna kvittrar och det finns blommor i alla de färger. Jag är alltid kär såhär års. Och det är inte i Anneli jag menar – henne är jag kär i jämt, men våren och sommaren får alltid mina känslor att sprudla. Det är helt fantastiskt.

En stor del av detta beror garanterat på att vi har ett sådan skiftande väder i Sverige. Höst, vinter, vår och sommar. Efter att haft det värsta så uppskattar man det bästa så mycket mer. Men hösten är även den skön. När stressen, jobbet och allt är över. Hur man kan börja vara inne och vila upp sig tillsammans med sin nya skolbok.

Det är bara så vackert ute och jag är så kär i det – mer än någonsin. Det sjunger vi till!

Publicerat iOkategoriserade