Hoppa till innehåll

Piratpartiet Utskick: Dagens händelser och kommande.

God kväll pirater,

Enligt uppgifter ifrån de deltagande Piratpartisterna på Västerviks Gymnasiums ”EU och demokrati”-dag så blev det en succé! Det var väldigt många som var intresserade av Piratpartiet. VT, Nyheterna och Barometern var på plats och länkar till artiklarna finner du nedan.

Jag vill passa på att tacka er som ställde upp på att både möta upp Mattias och som var med och representerade Piratpartiet. Tack Björn, Emil och Robin!

Men det roliga är absolut inte slut här! För det första så är Ung Pirat i Västervik på frammarsch och ska hålla ett årsmöte den 26 juni, då även styrelse ska väljas.
Vi ska också hälsa Ung Pirat Västerviks nya ordförande Björn Olsson välkommen in i ledet. Mer info om mötet kommer.

Dessutom så måste vi verkligen klämma i det sista nu innan valet. Nu på lördag den 30 så kommer vi hålla till och dela ut flygblad på stan i Västervik igen.
Jag hoppas att det kan locka lite fler medlemmar denna gång, då det är så kul att träffa fler medpirater.

Vi ses framför Stadsbiblioteket i vanlig ordning kl 12.00 för kort genomgång. Sedan får vi se om det finns folk som hellre delar ut i brevlådor än direkt till folk på stan, eller som vill sätta upp affischer.

Senare på kvällen så ska även ta oss en Piratöl på antingen Briggen eller Simsons och kolla med dem om vi skulle kunna få hålla vår valvaka hos någon av dem.

Självklart är vem som helst och alla välkomna till både flygbladutdelningen och piratölen. Men för er som missar det, så kommer det komma mer info angående bla. valvakan den 7 juni, då även Piratpartiets röster kommer att räknas.

Glöm inte att det är vi som är Piratpartiet och att det är vi som bygger framtiden och det nya kunskapssamhället.
Jag hoppas att vi ses på lördag.

Mvh
Daniel Holm

Artiklar om EU och Demokrati-dagen på Gymnasiet:
Västerviks Tidningen
Nyheterna (Har inte publicerat artikeln än)
Barometern (har inte publicerat artiken än)

Publicerat iOkategoriserade