Hoppa till innehåll

Inte en jävel på MSN.

Förutom känslan av frihet, att ha hela dagen framför sig och att man är pigg så är det helt underbart att säta sig framför datorn när man går upp riktgit tidigt på mornarna.

Man kan kolla mailen ifred, läsa nyheter och nya nördiga prylar som kommit ut. När man dessutom loggar in på MSN så ser man att man är den första med att vara inloggad och vaken (precis när jag skrev det så loggade min kusin David in). De som finns inloggade är de som alltid har datorn igång.

Detta är ändå jävligt gött. Se hur tidig man faktisk är. Förvisso så ser man hur tomt det är på vägen också, och iof så började ju en hel del jobbet vid sju så att så jätte speciellt är det inte i det stora hela – bara för mig.

Idag börjar förtidsvalet (aka ”poströstning”), och jag ska iväg och hämta upp ett par tusen (Piratpartiet) valsedlar för vidare distrubtion. Jag kommer ihåg det senaste valet då även mitt namn stod med på valsedlarna och jag var och hämtade hela Kalmars läns valsedlar i Kalmar (var då valkretsledare för Kalmar Län) och delade sedan ut dem till de olika distrikten och även körde ut alla till röstningslokaler i Västerviks kommun.

 

Piratpartiets valsedlar -06

Jag tänker också rösta redan idag på tal om det. Har inte tid att göra det vid något annat tillfälle och framförallt inte på självaste valdagen!

Publicerat iTankar