Hoppa till innehåll

Solen håller sig undan…

Idag tycker jag nästan att solen håller sig undan för mig. Är hemma och pluggar Fysik och Matematik idag och sitter gärna på balkongen med böckerna, en kopp kaffe och musik i bakgrunden. Men det tar inte lång tid innan solens värme har ändrat vindarna som får dem att skymma mig ifrån solskenet.

Har blivit lite spring ut och in mellan solstrålarnas pauser.

Men förutom pluggandet så har jag snackar lite med Filip och (ev.) framtida boende i Göteborg och jag har dessutom lagt en intresseanmälan på en fyra Västra Frölunda. Den så mycket bra ut, må jag säga!

Dessutom så har jag fått för mig om att införskaffa ett samurai-svärd i trä och börja med en typ av yoga-inspirerad träning med det.

Ville bara säga det – tillbaka till pluggandet.

Publicerat iOkategoriserade