Hoppa till innehåll

SixA hemsida uppe!

Nu känner jag mig ändå rätt nöjd med dagen. Inte nog med att jag har suttit hela dagen och pluggat, men jag har också satt upp två hemsidor.

Den första är långt ifrån klar och ska göras mycket mer med, men den andra är mitt projekt – SixA – hemsida.

Sidan är alltså uppe och i princip klar med alla funktioner och dyl. som jag vill att den ska ha. Nu är det bara innehåll som ska tillkomma. Jag har haft mina funderingar om det, men jag satt faktiskt upp ett forum med. Det är inte aktiverat, men det finns där. Tanken är att det ska bli en liten community av det iallfall.

Sidan i sig bygger givetvis på Drupal och ett hemma-portat tema ifrån Free CSS Templates.

Nu är det iallfall dags för sängen – ville bara säga att sidan är uppe. Dock kan man ännu inte registrera sig. Väntar med det tills helgen tror jag.

Publicerat iOkategoriserade