Hoppa till innehåll

Det bästa med att resa som teknik-/prylnörd.

Imorn bär det iväg mot Västervik med morsans nya soffa för att sedan fira min kära mor på hennes födelsedag. Det blir nog dessutom att stanna i Västervik resten av helgen då jag ska få lite hjälp av min kusin med matten och att jag ska dela ut flygblad för Piratpartiet, Västervik.

Detta innebär att jag får packa den stora väskan för jag kommer att ta med mig en del. För det är faktiskt bland det roligaste när man ska någonstans – att ta med sig sina tekniska prylar!

Datorn, Bluetooth-headsetet, mobilen, systemkameran och deras laddare, TV-kortet, 230V-12V spännings-transformator för bruk i bilen, extra mus, PS3-handkontrollen, minneskortsadapter, LED-Lampa, LAN-kabel, datakabel mobil-dator och annat kul. Jag kan liksom inte få nog av det – jag är en riktig prylnörd. Elektronik är det bland det roligaste som finns!

Jag är heller inte ensam om min pryl-fettisch då jag känner flera som jag. Folk som har bilen full med massa roligt såväl trådbundna som trådlösa tekniker, små skärmar, datorer och annat. Annat folk lägger sin månadspenning på kläder och dyl. vi köper nya prylar. Ibland kan det vara helt onödiga, men ack så roliga saker. För min del så har det inte blivit så mycket av det, men jag känner däremot hur det sprätter i fingrarna när jag ser något kul som en Bluetooth mus, en ny laptop, en mulifjärrkontroll eller något annat kul med en elektrisk krets i.

Publicerat iOkategoriserade