Hoppa till innehåll

To old for that stuff.

I det senaste How I met your mother avsnittet så har Ted en lista med saker som han nu anser vara för gammal för. Listan kallas The Murtaugh-list. Det finns saker som att pierca sig, dricka ur en beerbong, sova på en kompis träsäng, ja mycket skit, helt enkelt.

Detta är något som jag funderat på sedan en tid innan. Saker man börjar bli för gammal för, men även saker man ännu är för ung för. I denna ålder så känns det som att ligga lite därimellan. Men ändå så håller jag och mina vänner, och givetvis min fästmö Anneli på med mycket som vi kanske är för gamla för. Men vem bryr sig egentligen.

Jag ser väl inte riktigt fram emot att bli äldre. Jag trivs så bra där jag är. Dock så räds jag heller inte mot det. Det är coolt att vara mogen, men det är däremot oerhört töntigt att visa sig mognare och vuxnare än vad man är. Det brukar ta igen sig nämligen.

När jag och mina kära grabbar är ute så kan det bli vad som helst. Vi kan leka i lekställningar, gå i leksaksaffärer och få nostalgitrippar. Vid ett tillfälle så lekte vi tydligen för mycket på Ikea och de bad oss via högtalaren att vänligen gå till lekstugan. Det gjorde vi tyvärr inte då vi nästan var ute och förvisso så var det många år sedan nu, men det är fortfarande saker som gör. Det är dit jag vill komma.

Man ska inte överge sin lekfullhet och fantasi bara för att man blir äldre. Däremot så kan man ju tygla sig och kanske inte börja gunga när man är på ett affärsmöte påväg till resturangen. Håll det i rätt sällskap helt enkelt. Är det fler som vill gunga påväg till resturangen så kan ni ju lika gärna passa på. Men är det sådana som inte uppskattar det så avstå.

Jag anser verkligen att skolan inte uppmuntrar lika mycket som den borde till lekfullhet och fantasi. Det är trots allt i detta som man senare for jobb.

Innovation, lekfullhet och fantasi. Go for it och sprid det vidare.

Publicerat iOkategoriserade