Hoppa till innehåll

Miljötåg mot framtiden.

Ett nytt batteri till min lilla pärla är på väg och borde anlända antingen imorn eller över morgon. Men idag har jag det lyxigt trots brist på ett fullt fungerande batteri. Jag sitter på ett grönt biogas-drivet miljötåg – med vägguttag! Fantastiskt.

Igår gick högskoleprovet av stapeln och jag fick ca 0.8-0.9 i medelvärde. Vilket är fullt tillräckligt för det jag behöver för att komma in på basåret. Det är huvudsaken. Resten är bara bonus. Men vilken dag det var. Jag sov nog bara fyra timmar den natten. Det var födelsedagskalas för min älskade Anneli, hemma hos hennes föräldrar i Skälhem och det blev sent.

Men då min svägerskors respektive trodde att provet inte började förens vid kl 10 så var jag ändå rätt lugn. Sen när jag kom hem och kontrollerade när jag faktiskt började så visade sig att jag började kl 8.20. Då var klockan i kring 1:35 och jag hoppade ner i säng. Men jag var ändå uppe med tuppen lite efter kl sex och var fullt igång.

Provet kändes dessutom både intressant och roligt. Men jag var rädd att bli för trött – vilket jag så småningom blev. Så det sista delprovet körde jag inte så hårt på. Lite ironiskt då det var ett av de bästa resultaten av delproven.

Efter provet var det iväg till Västervik och mer födelsedagskalas. David låg då tyvärr och var magsjuk (jag tror fortfarande att han var bakfull). Efter kalaset så blev det några bira och en flaska champagne och ner på krogen. När den väl stängde (typ 45 min senare) så gick vi till Palladium och skulle dansa, men då höll det inte längre. Jag var helt slut. Varit uppe i 21 timmar. När de stängde gick vi hem och la oss.

Nu sitter jag ändå här med lyxen av ett väguttag och skriver. Med högskoleprovet bakom mig så är jag nu verkligen på väg mot framtiden. Trots det att det inte kändes som ett speciellt stort steg i sig så utgör det en viktig komponent i vart som komma skall bli ett stort steg. Ett liv i Göteborg och Chalmers.

Cheers.

Publicerat iOkategoriserade