Hoppa till innehåll

När löningen kommer.

En jävla massa frukt!Jag har börjat lägga upp en budget varje månad då det är dags för att få sin månads inkomst. Vi är inne på andra månaden nu och det har faktiskt gått riktigt bra. Vi har följt den till i princip fullt ut.

Igår satt jag återigen ner och lade upp en och idag var det ut och handla. Vi åkte till ICA Maxi och handlade mat för 1300+kr och sen iväg till systemet för morgondagens avskedsfest för min käre vän Marcus.

Det är faktiskt otroligt befriande att storhandla på detta vis och fylla upp alla skåp med mat. Vi handlar ändå mat för en hel månad och sen lever vi på det. Inte behöva snåla på en del pengar för att man inte vet hur mycket det kommer att gå åt till nästa månad. Och framför allt så är det ju verkligen en fördel att veta att man faktiskt har pengar kvar tills dess.

Godis är dock inte med då vi har slutat att äta/dricka det i veckorna och därför införskaffas det till helgen istället. Däremot så äter vi en jävla massa frukt istället, därav bilden på vår fruktskål. Lär inte räcka en månad, men mycket är det minsann!

Dessvärre så har det nästan blivit så mycket mat att det inte får plats på sin respektive plats.

Så, alla ni där ute. Det behöver inte bara vara rika, feta politiker eller ekonomer som kan lägga upp en budget, det kan du också – och jag lovar att det hjälper.

Publicerat iOkategoriserade