Hoppa till innehåll

Kvällen är räddad.

Att träffa mina vänner är en vitär del av mitt liv och att festa lite och ha än mer kul är även det otroligt roligt. Kombinera sin glädje att vara med mina vänner som man inte träffar allt för ofta längre och dessutom ha nöjet att dricka bira och slappna av lite extra efter en intensiv vecka är underbart.

Låt mig nu berätta om en jävligt rolig kväll, lördagen den 31 Januari 2009.

Saken var den at vi började planera in att försöka få lite vänner till oss, jag och Anneli till den 31 för att Kristian Anttila skulle spela på ett ställe här i Linköping. Men tillslut kom inte så värst många och vi skippade Anttila för att det skulle bli för sent för att träffas lite och ta ett par öl. Samtidigt så kom det till lite andra.

Jag fick med mig Filip ifrån Västervik och Sebastian ifrån Loftahammar och vi tog och åkte mot Linköping och hade kul och snackade skit på resan. Dock så kom vi väldigt sen till Linköping och kl 21.12 så stoppade jag pengarna i parkeringsautomaten. När vi kom hem så hade Anneli gjort det helt otroligt mysigt med ljus överallt och hon var makalöst vacker.

Efter en liten stund så kom Henke A och vi började spela vårt öl-spel och snacka mer skit. Efter några timmar så fick vi för oss att storma en annan fest fylld med anda gamla vänner, så vi begav oss. Och det var en bra jävla bit bort så vi han göra mycket roligt på vägen, som att leka i en lekpark och sjunga lite. Väl framme så snackade vi mer skit och skojjade. När klockan började bli allt för mycket så blev vi bjudna på efterfest i samband med att den andra festen lades ner.

Vi skippade dock i efterfesten då vi ville ham och äta (finns ju för fan inget Åhmans i Linköping). Vi lekte liter mer i en lekpark, klättrade i träd (jag iallfall, vuxenkomplex) och skojjbråkade lite. sen hände detta nedan. Vi spelar nästan alltid in ett litet skojjklipp när jag och Filip festar.

 

Filip försöker såga av en svamp ifrån ett träd med sin schweiska armek.. nej, jag menar sin iPhone.

Sen tog vi en texi hem då vi i princip hade en jävla aning om vart vi var och för att vi var lata. Väl hemma (ikring kl 05.00) blev det friterade pommes i massor och en hel del skratt när Filip sprang runt i sina långkalsonger med hjärten på.

Detta var definitivt en natt att komma ihåg och jag hade det verkligen hysteriskt roligt. Det är alltid så kul när även Anneli är med oss andra. Visst saknade med Henke, Rikard, Marcus och Sebbe lite, men samtidigt så har jag både haft en jävla massa kul med dem, men framför allt så är livet inte precis över och festandet fortgår.

Publicerat iOkategoriserade