Hoppa till innehåll

Första skoldagen.

Nu har jag gått min första skoldag och den andra har börjat – det känns fantastiskt!

Redan igår när jag lugnt strosade mot skolan så började jag höra fågelkvitter. Ett av de mest underbara ting jag vet.

Jag satt nog och log under hela lektionerna för det var så underbart att vara tillbaka i skolbänken, med pennan glödandes av att anteckna varenda nyttigt vetande som jag får höra.
(Min dators batteri har tagit kol på sig själv och håller bara tills det att Ubuntu är uppstartat och klart att använda. I princip ca 2 min. Annars antecknar jag alltid på den.)

För bara några dagar sedan så var jag mycket osäker på hurvida jag faktiskt skulle börja skolan nu eller ej. Men efter bussresan hem i söndags så var jag bestämd. Jag skulle minnsann iallafall gå dit och se efter. Skulle också ringa till Chalmers och kolla efter lite hur det stod till där med antagning och div.

Sagt och gjort. Till våren ska jag söka till Civilningenjörs-linjerna elelektroteknik och kemiteknik och även det tekniska basåret och nu Komvux inte skulle göra susen. Så på ett eller annat sätt är jag påväg.

Det är också så underbart att vara tillbaka på matten. Även att det är svårt och jag läser tre matte kurser samtidigt så är det fasansfullt roligt.

Publicerat iOkategoriserade