Hoppa till innehåll

Bevismaskinen revison 3

Nu har jag släppt en tredje revision. Nummer två så lade jag bara till en README fil, men nu så finns mycket mer praktiska saker i koden. Nu funkar en postfunktion för att kunna skicka vidare informationen man givit till ett script som ska generera bilden. Bildern har jag inte fixa fram än, så de får vänta. Tills vidare får man fram en simpel text när man fyler i formuläret.

Men det var ju lite tråkigt så jag lade till ett exempel på hur det på ett ungefär kommer att funka senare. Under ”Skojj” fliken finns det en bild som man kan skriva en kommentar på en skylt med.

Imorn ska jag ta fram några skärmdumpar med en DC++-klient och en BitTorrent klient. Nu ska jag sova.

Utvecklingssidan av Bevismaskinen finner du här.

Publicerat iOkategoriserade