Hoppa till innehåll

"Let it snow, let it snow, let it snow."

 

NetworkManager 0.7 i Intrepid.

Nu sitter jag på tåget påväg mot Överum, för att senare åka vidare till Loftahammar. Tänkte att jag skulle ta tillfället i akt och testa den nya Mobila bredbands-funktionen i Ubuntu 8.10. Och jag måste säga det att det funkar bätte än väntat, trots att jag blev tvungen att ändra inloggning URLen för Tre (3), men ändå. Uppkopplad och det funkar skit bra. Dessvärre är väl inte täckningen den bästa på denna strecka.

Jag är också lite förvånad över hur bra min laptop klarar av alla dessa skakningar. Mycket imponerad.

För övrigt så har snön kommit – i oktober! Haha, jag vet att det snart är november, men det gills fortfarande. Det har alltså snöat. Och självklart skulle det börja när vi skulle ner på stan för att sätta in våra sparade mynt (kom upp i nästan 800 kr!) och för att gå på System Bolaget för att köpa bira tills imorgon då vi ska fira min kära syster Amanda på hennes 18-års dag och ha lite maskerad för henne. Vet ännu inte riktigt vad jag ska ha på mig… Funderar på att antingen vara en brud eller ha en riktig pumpa på huvudet.

Johan är fortfarande kvar hos oss tillsammans med Anneli, som får ta hand om stackarn 😛

Publicerat iOkategoriserade