Hoppa till innehåll

Sakfyllda dagar.

De senaste två dagarna har varit händelserika. Känner mig faktiskt rätt nöjd. Trots att denna dag drog ned betyget en aning.

Det börjar med att jag igår gick till tandläkaren och gick ner mig till den lägsta riskgruppen (=bra tänder). Med ett stort leende gick jag först till El-Giganten för att ge Filip ett modem, då hans är trasigt, och jag hade ett par på lager, så det fick han. Snackade lite och sen begav jag mig till Farmor & Farfar för en efterlängtad visit. Har inte träffat dem på säkert två eller tre månader. Så jag var där och fick kaffe, smörgås och en donut. Det var jätte kul att träffa dem igen. Ska ju inte behöva ta sådan tid.

Och då mina kära farföräldrar faktiskt kör Ubuntu på sin dator så passade jag även på att hjälpa dem lite och uppgradera till den senaste stabila utgåvan, Hardy Heron. Tänkte att det var bättre än att uppgradera systemet två steg.

När jag varit där i ett par timmar och även fått med mig en Digitalbox de inte använda så gick jag mot David, där jag och Anneli sovit den natten, för att hämta mina väskor. Men då visade det sig att Mor och Mormor var i Västervik för att göra i ordning Morfars grav inför Alla Helgona. Och de skulle till Ann och David och fika så vi möttes upp där allihoppa. Innan de kom så hjälpte jag Ann att diska som tack för att vi fick sova hos dem (tog över Davids säng.. :S)

Sen tog vi tåget hem till Linköping, stod och skojj-bråkade på centralen så folk skrattade åt oss. Det är alltid lika kul. Vi kom ändå hem rätt tidigt, så vi åt lite, kollade på serier och så la vi oss och jag började snoka på egenskaper om min nya leksak, digitalboxen.

Det var som jag trodde att enheten körde Linux. Så imorgon ska jag få igång den till att streame filmer ifrån vår mediaserver.

Idag har jag mekat med lite av varje. Hjälpt Johan med en annons av hans dator (http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=75705697), snackat med lika gamla vänner, filosoferat, skrivit lite användaravtal inför Blogg2.com och Partii.se, mekat med servarna, lagat mat, satt upp en lampa i hallen, rensat gamla datorgrejer och papper, städat hela lägenheten + total rengjort toan och handfatet, återvunnit papp, kartonger, metall och dyl. Till sist har jag njutit av nya avsnitt av Heroes. Terminator: The Sarah Connor Chronicles och How I Met Your Mother. Gud så bra avsnitt. Åh, just det, jag har rapporterat en bugg med.

Det är något skit med X.org så min dator fryser sig. Det är något med en oändlig loop 😛 Nät Python är klart så blir det C.

Publicerat iTankar