You Can’t Say No To Me.

closeDetta inlägg skrevs för 10 år 7 månader 4 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

För första gången har jag tagit mod till mig för att faktiskt publicera min sång och mitt spelande för alla att se. Jag börjar bli allt bättre på mitt gitarrspelande och detta får ses som ett resultat och ett steg framåt i utvecklingen. Enjoy!

En fantastisk låt av Tiger Lou som skänker hopp. Jag gav mig fan på att börja spela gitarr mer och bättre. En gitarr fick jag tillsammans med en chans. Nu är det på framfart och här är ett resultat, värt nog att visa upp.

Alltid har jag velat sjunga ut.”

6 svar på ”You Can’t Say No To Me.”

  1. Den här låten har redan för många minnen kopplade till sig. Men du skapade just ett nytt, ett som kommer fastna och kanske ett som gör att jag glömmer ett annat.

    Man smälter och vill att det ska fortsätta i all evighet..

Kommentarer inaktiverade.