You Can’t Say No To Me.

För första gången har jag tagit mod till mig för att faktiskt publicera min sång och mitt spelande för alla att se. Jag börjar bli allt bättre på mitt gitarrspelande och detta får ses som ett resultat och ett steg framåt i utvecklingen. Enjoy!

En fantastisk låt av Tiger Lou som skänker hopp. Jag gav mig fan på att börja spela gitarr mer och bättre. En gitarr fick jag tillsammans med en chans. Nu är det på framfart och här är ett resultat, värt nog att visa upp.

Alltid har jag velat sjunga ut.”

6 svar på ”You Can’t Say No To Me.”

  1. Den här låten har redan för många minnen kopplade till sig. Men du skapade just ett nytt, ett som kommer fastna och kanske ett som gör att jag glömmer ett annat.

    Man smälter och vill att det ska fortsätta i all evighet..

Kommentarer inaktiverade.