Testar ’Drupal Editor’.

Som så många av er säkert vet så använder jag mig av Drupal för min hemsida. Tyckte att det var en fantastisk lösning och kärlek uppstod. Nu har jag dessvärre vara dålig på att uppdatera min hemsida och tillhörande blogg. Dels för att min trogna laptop börjat bli gammal och krasslig (ny beställd), dels för att jag inte hur som helst velat eller kunnat skriva på mobilen (förens nu!), och dels för att det är mycket plugg och annat här i livet. Nu skriver jag dock faktiskt ifrån just mobilen – något som jag har längat efter. Programmet heter ’Drupal Editor’ och finns på Android Market. Funkar helt ypperligt! Imorgon har jag dock ett roligt och intressant ämne att posta. Sussa sött, godnatt.

Ett svar på ”Testar ’Drupal Editor’.”

  1. Hi Daniel

    Thanks for your kind review! I’m doing some improvements on the german translation. If you still like Drupal Editor and you’re interested in creating a Swedish translation please write me an e-mail, I’ll send you the english or german ”strings.xml” to translate and will include it with my next release.

    Greets

    Christian

Kommentarer inaktiverade.