Snöstorm kommer passande – NOT!

closeDetta inlägg skrevs för 10 år 11 månader 3 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Ta mig fan att när jag för första gången tittar ut igenom fönstret idag så verkar det vara fullt snökaos utanför. Miljoner flingor flyger förbi mitt fönster hela tiden och jag känner fan viss ilska.

Ikväll ska vi fira Anneli hos hennes föräldrar som bor ute i skogen. Hoppas vägen är plogad. Sen ska vi he igen för imorn är det högskoleprov och sedan på kvällen så är det ännu mer födelsedagskalas då mina kusiner David och Sofia fyller år (Sofia fyllde igår, David imorn). Saker man helt enkelt inte får eller vill missa blir äventyrade bara för det ska snöa.

Jävla labila mars. Ge mig sol som igår när jag och Anneli fikade i parken, tack.

Nu blir det nog lite frukost, sen Kemi A lektion och sist lite present shoppande. Men idag går jag nog varken dit eller hem.