Jag hatar att vara sjuk.

closeDetta inlägg skrevs för 10 år 10 månader 12 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Ibland det värsta som finns är att vara sjuk. Och då menar jag inte lite huvudvärk eller snuvig näsa. Nej, jag menar feber och allt annat skit på samma gång – jag hatar det! Framförallt febern. Den gör en helt tom på energi. Hjälplös och lelös. Det är skit helt enkelt.

Men vet ni vad som är värre än att vara sjuk? Och då snackar vi inte om korrupta politiker eller idiotiska lagar, nej då snackar vi om att vara sjuk en vecka efter haft lov – då man var hemma och kodade – en vecka man egentligen inte får missa och som man dessutom har ett PROV PÅ!

Jag blir så förbannad.

Jag mådde ganska bra på måndagen, då jag var ledig, men på tisdagen så vaknar jag och mår skit. Och då tänker jag; ”Hmm, om jag stannar hemma vilar idag så är jag nog frisk imorn, istället för att gå idag och vara sjuk resten av veckan.”

Sagt och gjort – Jag har varit hemma hela jävla veckan. Tack för den.

Nej, att vara sjuk är verkligen bland det värsta som finns. Det finns inget gott i det. När det nu fortfarande är så vackert väder så vill man dessutom bara ut.

Jag kommer ihåg den där reklamen som gick när man var barn för någon jätte bra nästäppa sak. I reklamen så hängde en man över en bunke med varmt, ångande vatten och hade en handduk ver huvudet. Mannen säger: – ”Ni kvinnor gnäller över att föda barn – då har ni aldrig haft en riktig förkylning”.

När jag såg detta så trodde jag inte så mycket på det. Visst att jag inte mådde så värst bra när jag hade feber, men det gick väl. Men ju äldre man blev, desto värre blev det. Man kan fan knapp röra sig när man har feber nu längre. Det är ett jävla skit.

2 svar på ”Jag hatar att vara sjuk.”

 1. Eloh, Hehe jag vet vad du menar med förkylningen nu när man kommit upp i åren=) ju äldre vi blir ju värre verkar sjukdomarna att bli fy fan minns förra feberslängan tog mig inte upp ur sängen och låg med dubbla täcken å skaka som en ekvator bo som kommit till Sverige över vintern xD

  Sharing Is Caring

  /Ricke

   

   

  1. Bra, då är jag inte ensam om mina farhågor :P
   Fast ditt lät lite värre – men du är ju iof lite äldre med ;)

   Sharing is definitely Caring!

Kommentarer inaktiverade.