Hoppa till innehåll

Antagen till masterprogrammet i Sociologi.

Screenshot_2015-07-09-11-16-40Idag var en stor dag för mig – jag hade känslan av att stå inför ett vägskäl. Jag hade sökt till masterprogrammet i sociologi på Göteborgs universitet till kommande hösttermin och idag kom beskedet att jag var antagen. Det känns onekligen helt fantastiskt och som ett stort steg – kanske större än att ens påbörjat studierna från början.
Nu vet jag vart mina kommande två år kommer att innehålla – i alla fall i form av sysselsättning.
Sociologi för mig känns som en av, om inte den mest, fundamentala av discipliner. Vi är djur, ja, men intelligenta sådana med en uppsjö av strukturer och normer. Det är i dessa strukturer och normer som förändring sker. Förändring som jag vill arbete med att ingå i.
En masterutbildning är ett ytterligare steg mot en framtid inom forskning, och det är ju dit jag vill.

Publicerat iSociologiUtbildning