Hoppa till innehåll

Kontroll.

Vad snabbt det kan gå ifrån att må dåligt, till otäckt dåligt, till att kännas så väldigt bra igen.
Att förlora kontrollen över sin förmåga, sin vardag och sin personlighet.
Det har varit ett par jobbiga månader där man svävat i ovisshet och maktlöshet. En vecka av fall i ett allt djupare hål. Rädsla för så mycket: sanning, kärlek och natten. Men när man kom förbi denna blockad av rädsla, så öppnade sig en ny värld av möjligheter, energi, visdom och ambitioner.
Min värld har förändrats och en stor del av denna, och av mig, har förlorats. Det var en underbar tid, men som så mycket annat, så har den ett slut.
Dessa månader har jag inte haft någon kontroll över mitt liv, och jag är inte en person av kontrollbehov, men aldrig vill jag förlora kontrollen på det sättet igen. Jag förändras och blir till en ytterst liten människa. En som inte tar någon plats. Ger,men inte tar. Ett spöke.
Denna kontroll, denna tanke, får mig att gå vidare. En dag i taget.

Publicerat iOkategoriserade