Hoppa till innehåll

Planer för nyårsfirande 2010.

Jag snöar in mig lite på nyårsafton. Saken är den att jag faktiskt tycker att nyårsafton är överskattad. Man hoppas och vill så mycket, men det blir aldrig som man tänkt sig. Och så är det varje år, ingen skillnad. Så jag känner mig faktiskt väldigt bekväm i den situation som jag finner mig i.
Men med det sagt så måste jag vara så ärlig att berätta att jag givetvis hade hoppats på något annat. Jag orkar inte med nyår som de tidigare varit, men jag hade hoppats på att årets firande skulle delas med hon som har mitt hjärta, och att detta gjort firandet till något annat. Nu är så inte fallet och då spelar nyår verkligen ingen roll.
Mitt nyår ska gå förbi som vilken dag som helst. Med ett undantag. Jag funderar nämligen på att skapa en lista med saker som man vanligtvis INTE gör på nyårsafton, och sen göra dem. Eller något motsatt. Tex. ingen alkohol. Kanske lägga sig innan tolv med?

Publicerat iOkategoriserade