Hoppa till innehåll

Allt går inte hand i hand.

När jag blir trött så blir jag lätt väldigt vimsig. Jag glömmer vad man nyss pratade om och blir nog lite jobbig.

Då jag generellt sett är väldigt tankespridd och att jag hela tiden tänker på de mest lustiga sakerna så kan saker gå väldigt snabbt när jag försöker framföra vissa av tankarna.

Tankespriddheten gör också att jag lätt glömmer bort vad man nyss pratade om, som sagt. Ämnena faller och det ena relateras med det andra.

Men just detta med att jag kanske inte får fram det jag vill ha sagt och att jag blir missförstådd, är något som jag tänkt på allt mer den senaste tiden.

För jag har fruktansvärt dålig humor och kan skämta om de mest dumma sakerna ibland och alla i min omgivning förstår inte att det faktiskt är eller var ett skämt.

Som att säga till en tjej -”How are you doin’?” med riktigt, riktigt kasst utfåll. Det är ju hysteriskt kul! Men vissa tar det nog hellre som att; ”Den där stollen kan inte ens säga en Joey-kommentar rätt.”

Men främst så kommer de dåliga skämten vid samma trötthet som misstolkningar i diskussioner och när tankespriddheten har gjort sitt – när jag är väldigt trött. Som nu.

När jag är pigg så är jag helt mig själv. Lugn, sansad och håller mina tankar i styr och för mig själv.

Som tur är så blir jag inte trött på detta vis särskilt ofta. Blir på LAN, när för mycket skit kommer samtidigt tillsammans med dålig sömn, full och borde sova och när man som idag; åkt långt, sovit lite och gjort massor.

Utmattad men hel-nöjd.
Godnatt.

Publicerat iOkategoriserade