Hoppa till innehåll

Om det är för bra för att sant.

Har ni någon gång varit med om att någonting verkar vara så bra så att ni nästan blir skeptiska? Att någonting helt enkelt verkar vara för bra för att vara sant?
Det var det kanske också? – Ofta är det så.
Män som träffar kvinnor som verkar vara helt otroliga, eller kvinnor som träffar män som verkar vara helt otroliga. Sen visar det sig att de har problem, är otrogna – kanske med dig och är gifta, eller ja, något annat illa.
Eller när man köper en skit fin, billig bil som dessutom inte har gått speciellt långt. Väl köpt skär den eller så måste bromsarna bytas.
Ja ni fattar. Det jag undrar, och funderar på är varför det blir så – Det har ändå hänt mig vid flertalet gånger.
Är det så att man inombords hoppas så mycket att det är det man sökt, letat och/eller längtat efter så och således blir förblindad för sanningen?
I vissa fall kanske sanningen inte syns och du blir helt enkelt lurad för den andras vinning.
Något man troligtvis lär sig den hårda vägen, igenom att vara med om personligen.
Livet är hårt och man måste verkligen hålla sina ögon öppna. Men jag ska ändå berätta för er att det faktiskt finns chanser att det bara är jävligt bra. Att det är för bra för att vara sant, men att det inte är. Det är rätt och det är dina drömmar. Händer det så är du högst troligt värd det och jag önskar dig all lycka.
Men fram till dess får vi alla andra få våra hjärtan, bilar, plånböcker, hus krossade och förstörda – och det är den enda vägen till att faktisk sluta vara naiv eller jävlas.
Skrivet och postat via Android och Drupal Editor.

Publicerat iTankar