Hoppa till innehåll

Gräset är alltid grönare på andra sidan.

Det är så man känner till och från.

  • Har man någon vill man vara fri, när man är fri så vill man tillbaka till kärlekens famn.
    Som Magnus Uggla sjunger i ”Varit kär”:

När man inte har nån att älska kan man tänka,
att man vill ha nån att hålla i hand,
men när man är tillsammans då kan det hända,
att det vore bättre utan några band.

  • Är man inne vill man ut, när man är ute vill man in.
  • När det är vinter vill man ha sommar, när det är vintern vill man ha sommar.*
  • Man längtar efter värme, men när den kommer är det för varmt.*
  • Ta sina egna beslut, men vill ibland ha hjälp med dem.

Nu håller jag inte med om alla, men vissa och det bevisar ändå teorin och jag tycker att det är sant.

När jag bodde i Linköping tillsammans med Anneli så saknade jag mina grabbar och ville gärna prova på att bo med dem. Nu bor jag med grabbar, och även att det kanske inte är det bästa boendet då jag och Marcus delar ett litet rum så vill man lite tillbaka till lägenheten med hade min Anneli i Linköping. Dock så saknar jag verkligen inte Linköping som stad.
Situationen är dock fortfarande jävligt bra, inte tal om det, och det kommer att bli skit bra sen när vi får en större lägenhet med varsitt rum.

Och när man dåå bodde i Linköping så hade man alltså inga av de gamla vännerna i närheten och man ville gärna träffa dem. Vissa tillfällen så kanske man bara vill träffa dem och göra lite grabbkväll av det. Nu är det för vanligt och man vill ha tillbaka det som var.

Dela hela suger. Och jag tror framförallt att vi män lider mest av detta skit. Vi måste leva med att aldrig vara helt nöjda. Vidare så blir det aldrig ett bra resultat för de stackars kvinnorna/andra män i våra liv som måste stå ut med det. Det är verkligen synd om dem. Men det är inte vår mening, det ligger i vår natur. Och de flesta som är medvetna om det, tror jag försöker att åtgärda det och helt enkelt vara nöjda.

Jag jobbar hårt för att inte gnälla efter det jag längtat efter. Som dethär med sommaren och värmen. Så många som vill ha värme, men som anser att det är för varmt när den väl kommer – så är inte jag! Kommer värmen så är jag tacksam för det!

Och sen så måste man dessutom lära sig av sina misstag, men det är ett ämne som kommer en annan dag.

Dock så tänker jag inte ljuga och säga att jag inte saknar ett förhållande. Eller ett förhållande, och förhållande – förhållandet med Anneli. Att vara singel är skit, helt enkelt. Ingen fast punkt, ingen fast, konstant kärlek. Någon att vända sig till. Iallfall jag kan inte vara lika ärlig mot andra som jag var mot Anneli.

Publicerat iOkategoriserade