Hoppa till innehåll

Någonting sagt.

Inget egentligt viktigt att skriva idag, vill mest ha någonting sagt.

Dagen har varit rätt go. Vaknade, åt frukost, tog en lur, pluggade, mekade med Jockes hemsida (back to PHP and CSS!), åt, pluggade, pratat lite med Anneli, spelat gitarr, tog ett bad, pluggade och nu har jag pratat med vänner och familj och ska plugga lite till innan jag lägger mig inför morgondagen.

Det var helt enkelt varit en rätt go dag, om än rätt lugn, men det är fint även det imellanåt. Har inte satt foten utanför dörren idag, dock.

Dessutom är jag otroligt spelsugen! Som bara fan. ETQW, HL2:DM, Hitman, Oblivion eller vad som, ett bilspel kanske. Det skulle vara gött. Men jag tänker inte låta mig själv spela förens jag har pluggat tills det att jag är nöjd! Och för att jag gärna väntar in min nya laptop.

Jag känner mig även lite ynklig. Jag vill så gärna ha vissa saker sagda, men vågar inte säga dem. Och jag känner mig tjatig mot de flesta i min närhet. Men det är så mycket som kretsar runt livet man hade innan. Allt man har att berätta är ju ändå ifrån det förflutna och Anneli är ju mina sista tre år – det är mycket som hänt under de tre åren.

Man blir lite lätt paranoid… Men allt kommer att fixa sig – på ett eller annat vis.

Publicerat iOkategoriserade