Hoppa till innehåll

Uppe igen på ny plats.

Halloj och välkommna tillbaka!
Jag är ledsen för nedtiden – vet inte exakt vad som hände, men servern hade frysit. Och då jag befann mig tio mil ifrån den så var det inte lika snabbt och enkelt att fixa den igen.
Jag tog dessutom tillfället i akt och flyttade på servern till Västervik där den nu står lite rymligare och framförallt närmare där jag nu bor, vilket är Loftahammar. Västervik ligger ca fem mil närmare och jag har en hel del vänner och familj där.
Men det ska komma fler nyheter. Inte nog med att jag ska satsa på att helt ersätta mina andra servrar och istället börja virtualisera, men jag måste ta och fixa temat här på sidan med. Och fixa lite annat som kommit med uppdateringar av div moduler.
Men just det med virtualiseringen ska bli riktigt rolig. Tänkte installera en Ubuntu-baserad server och sen installera två virtuella servar på den. En webb- och en filserver.
Dessutom så har jag en drös med inlägg att posta, bla;
Två veckor med HTC Magic och Android.
Skägg.
Bröst.
Bloggare.
Vissa texter anser jag vara viktigare att tänka igenom än andra.
Förudom de ovan så måste jag ju också berätta om mitt Midsommar-firande, men det får bli en annan dag, nu ska jag sova.
Natti.

Publicerat iOkategoriserade