Hoppa till innehåll

Tre timmar innan första arbetsdagen börjar.

Sopptunna.Imorse så vaknade jag helt själv innan klockan ens ringde. Eftersom jag vaknade av mig själv, kände mig så pigg och att solen sken så starkt ute så var jag rädd att jag hade försovit mig och varit så borta att jag inte fattat att jag hade gått ur sängen för att stänga av klockan (mobilen).

Men så tänkte jag; ”olen är ju faktiskt uppe tidigt nu, och jag lär inte ha varit så borta att jag inte vet att jag stängt av klockan.

Jag gick då upp och insåg att klockan var sju! Jag börjar inte förens klockan tio. Så jävla underbart.

Så jag har hunnit ta en extra stor frukost, en kopp kaffe och kollat på det senaste Mythbusters-avsnittet. Det är fan i mig en av de mest intressanta och roligasta serierna. Och inte nog med det; jag hinner med att blogga dessutom – härligt.

Och att solen skiner som jag minns den är helt underbart. Klockan är 8.20 och det är 12 grader ute – en fantastisk dag.

Idag börjar alltså sommaren första arbetsdag – känns rätt gött. Även att jag gärna ser att det år sånt här underbart väder en ledig dag så väcker det en lite extra och man blir mycket, mycket gladare.

2007 jobbade jag som soppgubbe i Loftahammar och det var faktiskt det bästa sommarjobb jag haft. Tjänade bra pengar, det var mödosamt, skitigt, man började kl 5.00 och man var ute hela tiden. Helt fantastiskt. Bilden ovan är ifrån den första arbetsdagen (070618) och på en av de tunnor som man tömde.

Nu ska jag in i duschen och sen ska jag gå til jobbet. Fy fan vad underbart!

Publicerat iTankar