Hoppa till innehåll

En sådan underbar dag.

Denna dag har varit truly terrific. Gick upp tidigt, tog en härlig frukost, pluggat, tvättat, diskar, sprungit, tränat och nu ska jag bara dammsuga och skura golvet så är denna dags alla uppifter klara – de tar vi efter duschen.

Jag hatar verkligen att inte ha något att göra om dagarna. Det är ibland det värsta som finns! Ligga på soffan eller sitta framför datorn och dega. Förvisso har jag hunnit med det idag med, men inte alls i samma utsträckning.

Anneli är ju inte här nu i veckan då hon ansåg det vara onödigt att åka hit i ett par dagar när hon ändå skulle tillbaka till imorgon, och att hon dessutom gärna var hemma hos sina föräldrar. Jag saknar henne helt oerhört mycket – men idag har det varit jävligt skönt att ta hand om allt detta som dagen har givet, helt själv. Jag får bara dåligt samvete när Anneli diskar när det egentligen är min tur – men att jag har viktigare skaer för mig än att diska. Plugga tex. Tyvärr har det inte blivit så mycket av det som det kanske borde ha då jag har dammsugat för att iallfall gjort något.

Men det har i vilket fall varit en fantastisk dag idag. Imellan svängarna ner i tvättstugan så har jag suttit i solskenet på balkongen och pluggat Matte, Kemi och Fysik. Härliga grejer. Fan vad underbart det är med utbildning.

Denna dag gör jag mig nog förtjänt av lite nördande. Jag tror att jag ska installera den nya serverdisken, annars blir det att spela Oblivion på den stora skärmen med min gamepad via SixA. Eller så kanske jag skulle koda på SixA…? Hmm…

Publicerat iOkategoriserade