Hoppa till innehåll

Skaffat Twitter.

Ibland så försöker jag faktiskt att dela med mig lite av vad jag gör för tillfället. Tex när jag skulle laga mat förut, så bytte jag mitt sådanadär extra namn grej som finns på MSN, Jabber, Gtalk (är egentligen också Jabber) och skrev att jag ”lagade/åt mat och kollade på Star Wars”.

Saken var den att jag under en lång tid funderat på att testa Twitter. Det verkar som än rätt häftig idé – nu tog jag tillfället i akt.

Det tillhör också att berätta det att jag, som ni säkert vet, är en grov motståndare mot FRA och datalagringsdirektivet. Jag vill helt enkelt inte att det ska loggas vart jag befinner mig, vad jag gjorde där, då osv. Inte om det inte är på MINA villkor iallfall.

Men det är också lite som Facebook. Jag tycker att Facebook är överreklmerat och överskattat – men jag har ett konto där. Varför? Ja, det är enklare att hitta mig där eftersom alla tydligen inte förstår hur man Googlar.

Hur som helst så har jag nu skaffat ett Twitter konto för att testa lite hur det funkar. Kan kanske vara ett alternativ till att inte behöva fylla bloggen med ”idag har jag gjort”-snack. Personligen vill jag skriva ned mina tankar här på min blogg.

Publicerat iOkategoriserade