Hoppa till innehåll

Ack, så bittert – och efter påsken.

Nu så skulle den första skolsagen börja efter detta långa lov – och jag har återigen blivit förkyld.

Jag vaknade tidigare i morse och mådde lite taskigt. Jag tänkte dock gå till skolan iallfall, men nu har jag tydligen feber också och då går jag inte. Jag har hellre feber idag och stannar hemma, eller går till skolan idag och har feber och får stanna hemma resten av veckan. Det brukar ofast bli så.

Jag finner det ändå så otroligt jävla typiskt och jag blir verkligen heligt förbannad. Förvisso finns det andra saker som jag behöver och måste göra, som jag lika gärna kan göra ifrån sängen – men jag vill för helvete gå på mina lektioner!

Som ni också lagt märke till så har det varit tyst här på sidan ett tag. Det har varit mycket programmerande och sällskap med släkt och vänner de senaste dagarna.

Fredagen spenderade jag och Anneli, som ni vet hos Annica och Henke och firade Annicas födelsedag (och lite Henkes med). Lördagen var vi först hos farsan i Loftahammar där vi fick en annorlunda, men mycket god påskmiddag. Men det var det som var annorlunda – det var inget vanligt påskbord. Men som sagt, gott var det. Efter middagen och dyl hos farsan så åkte vi till Västervik och Ann & David där den andra hälften av släkten väntade. Dock så kom vi sent så i princip alla hade åkt. Kvar var dock Morsan, så vi fick lite till mat i form av kötbullar och potatis.

Efter det så gick jag, Anneli och David ut en sväng, ner på krogen, mötte Filip, Henke och Rikard och gick sedan hem och lade oss. Söndagen var vi barnvakt åt Annelis systerdotter, Sanna. Vi busade och kollade på Mysteriet på Greveholm. Igår kodade jag.

Dessutom är det 9 dagar kvar till Ubuntu 9.04 släpps, det blir vad dagens kommando handlar om. 10 dagar till det att min mor fyller år. Då ska jag dra med henne ut på krogen och spela biljard!

Publicerat iOkategoriserade