Hoppa till innehåll

Gratulerar, min älskade Anneli på din 20-års dag!

Idag fyller min allra käraste hela 20-år. Det är med inte alls så stor möda som jag idag firar henne. För inte så länge sedan så fick hon ångest över att bli vuxen och vägrade. Men efter det så har det bara gått uppåt och hon är bara glad.

Helgen har varit fyllt av firande: fredag, lördag, söndag och till sist idag. Massor med presenter i form av kläder, köksgrejer och resor.

Min älskade Anneli. Idag fyller du vuxen och får dessutom gå på Systembolaget. Var dag som går så blir du allt vackrare, mognare och jag älskar dig mer och mer. Men din lekfullhet består och det är en av dina absolut bästa sidor. Hur gamal du må bli så hoppas och tror jag att den kommer att bestå och likaså jag.

Tyvärr är jag lite snörvlig och lite seg idag, men jag ska verkligen försöka göra så gott jag kan för min älskade.

Publicerat iOkategoriserade