Hoppa till innehåll

Borde jag ha reklam på sidan?

Förr så hade jag lite små reklam bannrar på sidan i form av Googles Ad-Sense (se nedan för exempel), men sedan en tid tillbaka så har jag tagit ett steg tillbaka ifrån den. Anneli har lite reklam på sin sida osv, men jag vet faktiskt inte om jag vill ha det. Jag lägger förvisso ut ganska stora summor på både hårdvara och domäner, tid osv, men jag vet ändå inte. Därför vänder jag mig till er användare.

Jag skriver ju annars helt fritt och jag älskar det verkligen. Men att få in en slant extra för att snart köpa mer RAM till servern skulle inte vara fel.

Jag har iallafall en omröstning till höger på sidan  (och i inlägget under detta) och där har man fyra alternativ. Om en vecka så får vi se resultatet. I vilke fall som helst så lär den maximala storleken bå reklamen bli en liten Google Ad-sense banner som den nedan. Men skulle ni inte vilja ha någon reklam så blir det heller ingen 😉

Hur som helst. Skulle ni störa er på lite reklam?

Power to the people.


Publicerat iOkategoriserade