Hoppa till innehåll

Åter nedtid, ändrat IP och ny hårdvara på gång.

Jag ber återigen så hemskt mycket om ursäkt för ännu en plötslig nedtid. Det var inte min mening. Under natten så ändrades plötsligt IP-nummret till servern. Innan jag förstod det så letade jag efter andra möjliga fel.
Hur som helst så är nu alla sidor uppe igen. Dock så börjar serverns hårddisk sjunga på sin sista vals så den ska bytas ut under nästa vecka. Troligtvis så blir det väl en ren, ny installation och sen lägga över backupfilerna till den nya disken.
Detta kommer ju få servern att vara nere under några timmar, men den kommer förhoppningsvis att bli mycket snabbare och vara online en mycket längre tid.
Dock så var faktiskt servern online, konstant, i precis 30 dygn innan den började göra sig känd med nedtider.

Publicerat iOkategoriserade