Hoppa till innehåll

Ett och ett halvt år kärlek.

Idag firar jag och Anneli vår 1,5 års dag. Inget stort spektakel, men ändå en milstolpe i mitt liv och vårt förhållande.
Dagen firades med god mat och lite mys. Det behövs ändå inte så mycket. Till en början tyckte jag väl inte att det var något speciellt alls, men det ändrade sig.
När vi först blev tillsammans så såg jag till att vi firade varenda månads dag. Men när vi kom upp till ett år så försvann det Blir för mycket. Då kan man nog gått fira halvår. Iallfall fram till det att vi firar 10 år 😉
Det senaste 1,5 året har iallafall varit fantastiskt. Mycket har skett. Både med oss och de omkring oss. Vi har flyttat ihop och till Linköping. Jag vill väl också påstå att vårt förhållande har mognat en hel del. Liksom växer vår kärlek för varandra för var dag.
Självklart har vi haft våra motgångar och små-bråk har uppstått, men det är inga som helst problem att bli sams igen, för man känner verklien hur man vill fortsätta att gå framåt i livet med henne.
Det är ofta som jag vill skriva ut min kärlek för Anneli. Ofta har jag velat skriva dikter om hur jag ser henne och hennes påverkan på mig. Hon får mig verkligen att bli en bättre människa och den man som är mitt mål här i livet. Mitt problem är dock att jag inte kan få ur mig själv saker hur som helst. Jag är för spontan och mina texter fylls efter det att de kommer.
Kort sagt vill jag bara gratulera min älskade på vår ett och ett halvt års dag och dessutom låta världen ta del av det.
Grattis min sköna.

Publicerat iOkategoriserade