Hoppa till innehåll

Sex månader i en ny stad.

Idag är det sex månader sedan jag och Anneli flyttade till Linköping. Hur varm jag blev av att bära upp alla de där nyinköpta möblerna sitter fortfarande kvar. Och hur länge vi höll på med att sätta ihop vår nya, gigantiska TV-bänk, glömmer jag aldrig. Den fick inte plats mellan väggen och soffan!

Kort sagt så har det varit roligt att bo här. Mestadels. Men det är ändå lite tomt utan mina kära vänner. Har inte haft någon annan att umgås med här uppe förutom Anneli (och hennes systrar). Blir istället mycket nördande och slöande. Man vill inte gå ut och man hamnar i ett mönster. Men samtidigt är jag imponerad över hur bra kontakt man haft med de allra flesta. Lite tråkigt har det också varit att inte haft så många av mina vänner har varit och hälsat på. Henke kom när vi flyttat in och det tog nästan ett halvår innan han kom tillbaka. Och Filip tog det ett bra tag rent generellt, men när han väl kom så kom han snabbt tillbaka.

Det Positiva: Den första tiden var helt underbar batt gå runt på stan och se lite mer liv än vad man tidigare varit med om. Ny stad, nya möjligheter. Men framförallt så fick man äntligen bo ihop med Anneli igen, i vårt egna hem. Och lägenheten är helt underbar. Stor och luftig.

Det negativa: Det var ju tänkt att Anneli skulle börja jobba och jag skulle meka med mina webbprojet och börja jobba den vägen. Men ack så fel vi hade. Istället har jag kommi vidare och Anneli sitter nu kvar i samma sits som för sex månader sedan. Dessutom gillar folk inte bönder här uppe. Eller folk med hatt. Sedan är utelivet inte det bästa.

Me det har ändå varit mycket roligt att bo här. Men jag ser ändå fram emot att flytta vidare i livet. Jag vill gärna bo på en massa platser i mitt liv. Iallafall tills det att annat hindrar än ifrån att kunna flytta hur som helst.

Men jag har redan under sex månader skaffat mig en otrolig massa minnen och erfarenheter. Lägenheten är fantastisk och jag stormtrivs verkligen. Skulle nästan vilja ha med mig den vidare till nästa stad.

Bilder kommer snart.

Publicerat iOkategoriserade