Hoppa till innehåll

AJAX updates och nedtid.

Som några av er kanske har märkt så har sidan varit nere. Jag vet inte helt varför, men nu är sidan (och alla andra sidor som jag hostar) uppe igen.

Tillsammans med detta så ville jag berätta om lite updates som skett på sidan. Till en början så har jag lagt till mer AJAX-funktionalitet som gör att sidan inte helt behöver laddas om så fort du går in på en nod, eller dyl. Kommentarfunktionen har fått en mer mjuk postning och jag har även lagt till en funktion för att få ett mail när någon besvarat en kommentar som man själv har kommenterat.

Även Lightbox2 är även igång och fungerar som det ska. Så man kan tex använda det i mitt galleri. Planer är dock på att byta ut detta galleri mot ett annat. Även konaktformuläret är Thickbox-baserat.

Hoppas i gillar det. Något ny saknar?

EDIT: Frysningarna av servern berodde på en Drupal-modul på en annan av serverns hostade hemsidor. Det var en minneslucka som fick servern att helt hänga sig. Detta är nu åtgärdat.

Publicerat iOkategoriserade