Hoppa till innehåll

Julen är över nu…

Julen är nu verkligen över, känns det som. Idag (igår enligt klockan) var det tydligen trettondagsafton, trots att jag bestämt tycke att det bara var tolv dagar sedan julafton. Men så är det tydligen…?

Att julen är över känns lite bittert, men ändå skönt. Det var underbart så länge det varade. Jag som inte ens har postat mitt inlägg om alla mina julklappar och händelser som jag fick och var med om.
Den ligger, även den och väntar på passande bilder som visar upp de små klapparna.

För det var verkligen en helt förträfflig jul – trots avsaknaden av snö. Den ligger istället nu och jag har sprungit runt lite i den. Nu är jag dock förkyld som bara den, men jag hoppas att få åka skridskor med Sebastian under de närmaste dagarna.

Jag vet att jag inte skriver så mycket, och det är fakiskt mer eller mindre avsiktligt. Jag har så mycket som håller på att skrivas (fyra krönikor och en klapplista) och jag vill hellre att de postas innan de går ur tiden.

En av de krönikor som ni kan vänta er är hur året 2008 var. Kort sagt var även det underbart, men det finns mer i den berättelsen att förtälla.

Jag hoppas er alla att ni hade en god jul och ett gott nytt år.

Publicerat iOkategoriserade