Hoppa till innehåll

God Jul! -08

Nu är det alltså den stora dagen. Julafton är här, och jag hoppas att er dag ommer att vara lika sprängfylld met gott sällskap, mat, en massa klappar och med en helt underbar stämning, som min.

Se på Kalle Anka, är för mycket och det är inte fullt att längta tills julklappsutdelningen. Bara du inte längtar efter den mer än allt annat. Klapparna är en stor del som ibland kan symbolisera vad vi känner för varandra, men kanske inte vill berätta.

Och tänk också på det att julen är barnens, även de vuxna barnens.

Jag vill önska alla jag håller kära, men även er jag inte känner; Läsare, Ubuntuanvändare, fadderbarn, utvecklare, nördar, ytliga vänner, ja i princip varenda en som jag känner eller som känner till mig;

En riktigt God Jul!

Jag har faktisk en typ av julklapp till er med. Det ligger fyra krönikor som väntar på publicering. De är inte helt färdiga, därför väntar jag. Sen kommer även lite andra snygga funktioner och ett nytt tema. De kanske inte kommer nu med detsamma, men under året 😉

Publicerat iOkategoriserade