Hoppa till innehåll

Lyckovecka.

sudoko

 

Min lycka har vänt – denna vecka har varit min turvecka, min lyckovecka, den mest tursamma och lyckade veckan i mitt liv.

Inte nog med att den började med att jag vann biljetter till Stockholm Filmfestival, men jag har även fått jobb! Den första arbetsintervjun jag gick på fick jag jobbet på! Det känns helt fantastiskt. Och det goa är att det är ett jobb som jag kan ha under mina studier – Japp, jag ska börja plugga igen!

Jag fick jobbet på torsdagen och på fredagen (igår) så var jag för det första, för tidigt hos min studievägledare, men fick komma in tidigare. Och när vi satt där och jag förklarade vilka kurser som jag ville gå så blev hon skeptisk och sa att jag nog inte skulle klara av allihoppa. Och även om jag skulle så skulle nog inte schemat gå ihop. Men jag var bestämt och hon kollade hur schemat skulle se ut och gissa vad; Allt gick ihop. INGEN lektion krockade med en annan.

Nu är det ju inte helt klart att jag kommer in, men på studievägledaren så lät det ändå mycket bra. Kurserna jag ska läsa är:

  • Kemi A
  • Fysik A
  • Fysik B
  • Matte C
  • Matte D
  • Matte E

Tillsammans blir det 650 poäng – 400 är heltid. Jag har egentligen läst samtliga av dessa kurser men hade lite privata problem vilket gjorde att jag missade skolan en hel del. Det var i tvåan, i trean så gick det åt helvete för att tvåan hade skitit sig. Men jag kämpade på och fick iallfall IG i dessa ämnen. Resten är i princip VG. Men dessa kurser ovan ska jag gå in hårt för att få MVG i.

Arbetet jag fått är som Pensions rådgivare. Vilket är helt underbart då jag har stort intresse för pensionsspar. Jobbet börjar redan på måndag.

Så om två månader så ser en vanlig dag förhoppningsvis ut så att man går upp ordenligt med ett leende över att man har ett liv igen, äter frukost med min älskade Anneli, går till skolan, pluggar så det ryker, går till jobbet, går hem, myser min Anneli, nördar lite och lägger mig.

Men det är även så att det inte bara är dessa saker som fått min vecka att bli den bästa någonsin. Det är även så mycket små saker. Som att mina personuppgiftspaper jag behövde för att söka, damp ner i lådan precis när jag skulle iväg. Eller att det blir grönt när jag kommer till ett rödljus. Allt flyter så jävla bra på helt enkelt. Träffar en massa härliga mäniskor, bjuder på mig själv och får så mycket tillbaka. Tidigare idag klarade jag även ut Soduku för första gången i mitt liv. Det var dessutom bara den andra gången jag testat det. Men jag körde förvisso på enklaste, men jag är nöjd!

Sist men inte minst så har jag klippt mig också och det är så jävla skönt att inte ha håret fladdrandes i ögonen. Nu är det kort – And I like it!

Innan allt så var Anneli det bästa i mitt liv. Nu kan det inte bli annat än ännu bättre.
Jag älskar dig gumman!

Tänk vad underbart det kommer bli. Just det att vakna på morgonen och ha något att gå upp för. Jag tror också det att allt rent generellt blir bättre av att jag både har jobb och studier. Pengar att skämma bort Anneli med och mina vänner, och att dessutom se att man faktiskt är påväg någonstans. TIll Göteborg för att vara exakt.

Helgen har för övrigt varit toppen. Igår var jag ute med Filip och Sebbe och det var så jävla gött. Jag och Filip gick till Palladium och dansade i ett par timmar. Fan vad gött det är att dansa. Tänka sig att jag skulle börja med sådant med. Men visst, det ser kanske inte så bra ut 😉

Publicerat iOkategoriserade