Hoppa till innehåll

Plötslig Jullängtan.

Klappar under granen -07

Helt plötsligt nu när jag skulle krypa till sängs med en nattmacka i form av en skinksmörgås, så fick jag jullängtan. Jag skulle avsluta dagens datornördande med att kolla mailen och sätta igång något riktgit gött att somna till (blir nog som vanligt That 70’s Show) så kom det i takt med den ljuvliga lukten, lust av just ett julavsnitt av That 70’s Show.

Jag ser nu väldigt mycket fram emot julens allt pysseln och andras pyssel. Redan nu har de prytt träden nere vid Johannelundscentrum med ljus och jag antar att Linköping gör ett så bra jobb om jag förväntar mig att större städer gör i kring jul. Som att de på 80-tals filmer ifrån USA’s storstäders julfirande. Det ska bli jätte mysigt med allt det röda och glittrande.

Får se hur årets jul blir, dock. Det ligger en del förändringar i framtiden.

På tal om USA så ska det bli intressant att följa valvakan imorgon. Jag ska skicka in ett par frågor till Filip och Fredrik som ska hålla i programmet.

Publicerat iOkategoriserade