Hoppa till innehåll

Next Gen Alarm

Jag har startat ännu ett projekt på Launchpad, Android-NG-Alarm, eller simpelt NG-Alarm.

Det är som ni förstår ett alarm-program för Android plattformen. Det som skiljer denna alarm-klocka mot de som finns idag är att du måste skirva in en Captcha liknande text för att bekräfta att du fakitkst är vaken.

Captcha är det som ni måste läsa vad det står för tecken i en bild och skriva av dem för att visa att ni är människor och inte botar. Och detta ska man alltså bli tvungen att läsa av på samma sätt för att ta ur mobilen ur snooze läget.

Så det blir antingen så att man faktiskt är vaken när man skriver in det, eller så lär man vakna till. Det ska bli svårt att de vad det står.

Läs mer på https://launchpad.net/android-ng-alarm

Publicerat iOkategoriserade