Hoppa till innehåll

Underbar höstdag.

Vilken underbar höstdag, inte sant? Solen skiner, det är kallt, luften känns ren och jag har varit vaken sedan halv nio. Gud så skönt!

I går natt sov jag bara tre timmar och var bra trött lite då och då under hela dagen. På kväkken var jag precis lagom trött och efter att ha skitit i att ha datorn igång och en serie/film att se på och istället läsa en bok, så somnade jag gått i kring tolv.

Och det var så fantastiskt att äntligen få somna under än bättre tidpunkt än kl fem på mornarna, som jag har gjort de senaste två veckorna. Att somna tidigt och gå upp tidigt.

Dagen började med att jag skjussade min mor till jobbet, sedan åkte jag hem och gick en sväng med Roxy (vovven), medans jag lät Anneli sova vidare. Efter det så kollade jag lite på Discovery, skjussade Amandas Johan till bussen, väkte Anneli och åt frukost.

Nu har vi gjort oss i ordning, lagt fram vad om ska göras idag och ska nu sätta dem i rullning. Vi ska till mormor, ta kort på möbler som ska säljas, meka hemsidor, datorer, och jag sk åka till Västervik och dricka bira och umgås med grabbarna medans Anneli ska på personalfest ifrån sitt sommarjobb.

”Gud vilken härlig dag” – Ted Gärdestad.

Publicerat iOkategoriserade