På väg till Göteborg och Chalmers.

closeDetta inlägg skrevs för 11 år 7 månader 4 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Nu är vi påväg till Göteborg, staden i väst. I och för sig har vi åkt i snart tre timmar, men vi åker som sagt fortfarande.

Känns så jävla gött att vara på väg! Är verkligen helt otroligt taggad. Ska bli kul att se lite mer av Göteborg, och att inte tala om Chalmers! Min utbildnings våta dröm. Farsan har skrivit ut en karta över Chalmers egna omräde och det är ju helt basalt! Helt otroligt. Ska bli så jävla gött att äntligen se det.

Förvisso är det väl ett par år försent. Hade allt gått som det var tänkt så hade jag bara haft tre-fyra år kvar där. Samtidigt var jag nog inte mogen nog att studera något sådant seriöst.

Dessutom så är det ett helt underbart väder att åka i. Solen skiner, det är relativt varmt ute och trafiken flyter på. Helt underbart. Vi har även tagit en liten fikapaus och ätit varsin äggmacka.

Pennan har nya stift och nya block ligger och väntar på att fyllas med information. Här ska antecknas!

Jag håller dessutom på och lägger upp lite bilder nu med så ni själva kan se lite av dagen.

2 svar på ”På väg till Göteborg och Chalmers.”

  1. Härligt kusse! :D jag hade också tänkt att dra till chalmers idag men det vart inte så då studentfotot skulle tas. Du får vara min förmedlare för jag e riktigt sugen på deras arkitekt och civilingengör utbildning :P

     

    Ha det bäst!

  2. Typiskt! Om jag hade läst detta innan jag kom hem så hade jag gärna ställt upp. Du får däremot läsa min sammanfattning – då kommer du säkert också vilja gå! ;)

    Hade gött!

Kommentarer inaktiverade.