Nytt tema! Paperslips

closeDetta inlägg skrevs för 11 år 8 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Ibland kan det av olika anledningar skönt med lite nytt.
Jag har sedan en tid tillbaka varit lite sugen på ett nytt tema och idag så tyckte jag att jag hade lite tid över och bytte helt enkelt.

Dock så följer inte fantasin med när det ska hända med detsamma, så jag valde detta tema att bygga med: http://www.freecsstemplates.org/preview/paperslips

Jag ska kanske bygga om det lite, och byta lite färger, men det föll mig i smaken och det blev suveränt. Byta min visningsbild, ska jag göra med.

Dessutom är reklam nu tillagd. Jag tycker att jag har rätt till att sätta upp lite Google-reklam för att täcka kostnader för drift, resor, lagring och underhåll.

Har ett roligt webbprojekt på gång nu med, som jag berättat lite kort om. Mer information (och kod) kommer – när jag kommit på ett namn för det.

Berätta gärna vad ni tycker! :D

2 svar på ”Nytt tema! Paperslips”

Kommentarer inaktiverade.