För många bollar gör en galen.

En nackdel med att ha mycket bollar i luften är att jag blir ibland kan bli helt förlorad i de delate tankarna, termerna, grunderna och förklaringarna. Men det är samtidigt så kul.

Just nu så håller jag på och bygger en ny hemsida tillsammans med Sebastian L, försöker få igån en IPTV box för att koppla in till TVn och se film därifrån, SixA med div. utveckling, Bevismaskinen och kanske något mer som jag inte kommer på för att jag är helt borta.

Inte nog med det så tycker jag väl inte riktigt om vad Anneli ser på och får mig helt ofokuserad. Men hon är tjej, har sina behov/hobbier och jag mina. Men jag anser detta som klichigt, dock så låter jag henne se det iallfall :P

Men visst är det kul att ha saker att göra, men det kan bli för mycket. Privata roliga saker och publika reoliga saker går alltid inte hand i hand. Det slutar med att allt man läser inte riktigt kommer in i huvudet ordentligt. Man läser man fattar ingenting what so ever.

Kan ju i och försig också bero på att jag är bra trött. Men det blir bättre imorn, vilket fall ;)

2 svar på ”För många bollar gör en galen.”

 1. Hej gubben.
  Du får planera vilka grejer du ska göra när, ist för att göra allt samtidigt!
  Och jag tycker heller inte om deet jag ser,men jag har inget annat att se!
  Måste ju fördriva tiden med ngt.. var ju inge speciellt bra på tv:n och när jag ändå hade datorn inkopplad så passade jag på… Förlåt.

 2. Jo, jag måste göra det. Just nu är all fokus på Sebastian.

  Det är okej, man jag hatar skiten ia llafall :P

  Kyss

Kommentarer inaktiverade.