En unik helg under en epok.

closeDetta inlägg skrevs för 9 år 3 månader 24 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

I torsdags var jag på min första kårpub. Tal om att jag skulle vara förband ersattes av ett lugn att så inte blev fallet då jag jobbat fram till kl 23. Det var en angenäm afton och jag kände mig stolt att jag gått dit själv och utan några förväntningar eller bestämt folk att umgås med – om man bortser ifrån några vänner som styrde med puben.

Stoltheten byttes mot glädje då jag senare på aftonen fick möjligheten att tala med en ung, och en äldre, man. Den yngre, marinklädd med röda byxor och folkpartist. Intressant historia om hur han gått bet på ett arv à en miljon plus, för att han lämnat sina socialistiska föräldrar och blivit just en folkpartist.
Den äldre gav mig en inblick i sveriges försvar och global (krigs)historia som vi verkligen inte får lära oss i skolan.

En oerhört givande afton, helt enkelt.
Postad med Drupal Editor ifrån Android