En måndad till julafton.

closeDetta inlägg skrevs för 8 år 10 månader 28 dagar sedan, och om det är av karaktären åsikt, så reserverar jag mig för att jag mycket sannolikt kan ha ändrat den sedan dess. Är det en guide så kan det också vara så att det inte längre är applicerbart eller fungerar. Dock vill jag inte ta bort, eller orkar sortera, gamla inlägg och därför är det kvar.

Nu är det en månad tills det är jul. Och imorse, när jag låg i min flickväns säng och kollade på nyhetsmorgon, så satte all jävla julreklam igång – och den är sjuk!

Minns inte vad det var för företag som reklamen var för, men det handlade ändå om en sådan extrem typ av konsumtion. Som ett hemmabiosystem till någon – som kostade omkring fyra tusen! Det är ju sjukt att världen går åt det hållet att man förespråkar materiellt värde på detta sätt.

Jag ser så fram emot julen och det ska verkligen bli jättemysigt. Även att jag var lite gnällig för att alla julljus och -prylar var uppe och ute lite väl tidigt, så känns det, nu när första advent står för dörren, bra.

Julen handlar om kärlek, familj och vänskap. Att helt enkelt vara med sina nära och kära.

Och så kommer man åter till temat julklappar:

Julen handlar om att ge. Inte att få.