Amanda Holm.se har nytt utseende.

Jag ger er – Rosanda. Min kära syster Amandas nya tema som hon så längtat efter. Här har du det, kära syster. Helt utan förvarning. Hopppas du är nöjd.

Allt är ännu inte helt som det ska och det kommer garanterat att ske små ändringar – Vare sig ni läsare märker det eller ej.

Tillsammans med det nya temat så finns nu ett bättre kontaktformulär, tillgång till bildgalleri, bättre captcha, uppdaterat Drupal Core, bättre AJAX och jQuery integration och bättre stöd för ligthtbox.

Nyheter för endast användare av sida så infinner sig (tillsammans med ovan) och previews för uppladdade bilder, bättre bild manipulering och mycket, mycket annat.

Något som jag ännu håller på och fixar med är språket på sidan som är lite en svengelsk blandning.

God natt!

3 svar på ”Amanda Holm.se har nytt utseende.”

 1. Snubblade in på din sida efter att jag sparkat igång kubuntu, bra sida och tack för alla tips.
  Men tyvärr så kan jag inte hålla med dej om ubuntu :( har kört debian i 5-6år och har bara startat om datorn vi strömavbrott och efter jag kompilerat och startat upp en ny kärna.
  Med ubuntu har jag varit tvungen att starta om vid vissa program updateringar !? UbuntXp ?
  Dessutom så låser sig systemet titt som tätt , ett tips till dej prova debian experimental du var ju en apt-get upgrade narkoman :)

  1. Vad kul att du hittade hit och tackar för uppskattningen.

   Tråkigare var det om Ubuntu. Jag har faktiskt aldrig testat Debian mer än när jag och en kompis fick XDebian med ett Xbox-chip för många år sedan. Ibland kan det tyvärr vara så att man blir tvungen att starta om, men jag tycker inte det är så ofta. Det beror ju förvisso lite på vad det är för dator man sitter vid och vad det är för typ av program.

   Jag har faktiskt funderat på att testa just Debian exprimental, men saken är den att jag är så störtkär i Ubuntu så det finns inte. Det händer att jag ibland hämtar enstaka paket ifrån Debian experimental, däremot. Jag lever mycket också på Ubuntu som en filosofi och jag tycker det är det bästa av två världar. Jag har helt sanslöst många tredjeparts repon inlaggda och de får duga så länge.

   Men som sagt, tack iallfall! Det uppskattas verkligen.

 2. Hej igen.

  Jag sitter vid en vanlig stationär amd64 problemet är nog att kde4 inte är nog utvecklat och de finns lite minnes läckage här och var.

  Upplever gnome som stabilare men tycker gnome kan efterliknas en stökig källare medans Kde som ett välstädat labratorium.

  Det blir nog tillbaka till debian med lite repos från ubuntu :)ubuntu har mycket fina repos , men jag ska iallafall ge kubuntu lite mer tid.

Kommentarer inaktiverade.